Pasi që Beyonce pranoi lajmin se do të bëhet përsëri nënë dhe realizoi një set fotografik, menjëherë vërshuan edhe komentet dhe shakatë nga më të ndryshmet nëpër rrjete sociale.

SHPËRNDAJE