Federata e Futbollit te Kosoves ka shpallur Artmotion fituese te te drejtave per transmetimin e ndeshjeve te SuperLiges se Kosoves, per sezonin 2020/2021.

Ne lidhje me kete vendim te FFK,-se, jane ngritur zera te cilet vene dyshime mbi kete kontrate, duke u bazuar ne faktin se ARTMOTION eshte ne pronesi te vellezerve Devolli, te cilet jane ne ze, ne vend per lidhjet e tyre te ngushta me tender nga shteti.

Por, per te thene te verteten, nuk eshte aspak e sinqert qe ne lidhje me nje kontrat te tille te akuzohet FFK e aq me pak presidenti i saje, z. Agim Ademi i cili doren ne zemer e ka me detyre qe te mbroje interesat e FFK-se duke e favorizuar kompanin e cila sjelle oferten me te mire, dhe nga e cila federata dhe futbolli perfitojne me se shumti.

Ne rastin konkret kompania ARTMOTION ka qene qe ka ofruar kushte me te mira dhe ka marre te drejtat, pa marre parasyshe e kujt eshte kompania ne fjale.

SHPËRNDAJE