(AIK-Presheva Jone)

Traineri i Manchester United nuk beson se do të ketë blerje të reja për Manchesterin në afatin kaluimtar të janarit,megjithëatë ai beson se nuk do të ketë edhe prej atyre që do të largohen nga Old Traford
Owen është e vërtet se në pjesën e parë të sezonit kishte probleme,por ai nuk do të largohet ai po punon mjaft mirë,sidomos 2 javët e fundit në stërvitje ai ishte fantastik,besoni ndoshta është prej atyre që ka punuar më së shumti përkundër moshës që ka. Ai ka ende një motor të fuqishëm i cili mund të na shtyej përpara.
Për Owen janë të interesuara disa klube si Liverpool dhe Aston Villa megjithë atë Alex mendon se ai ka ende për të treguar dhe për ti dhuruar tifozëve të djajve të kuq dhe se siguron se ai do të qëndroj dhe nuk do të largohet të paktën në janar.
SHPËRNDAJE