allahuekbbFalet n’fund te detit. kjo eshte vlera e islamit Namazi s’pret kohë e as nuk zgjedhe vend. Nuk ka arsye per namaz, falu kudo qe të jesh ne dti apo ne qilele madje edhe n’luftë!, ka sjkruar agejncia  elajemeve “Presheva jonë” duke sjellur disa foto intersante ku njerizt bjene namazi edhe ne fund te detit, oqeanit..

namaziizzSikur te gjithe t’e falen apo te rrespektojne fejen e vete apo urdherat e saj sigurisht sot jo me pak, por fare nuk do te kishte luftë madje as katafstrofa natyrore. Pse, sa here qe ka dridhet toke apo ka vershime “njerëzit luten perendise e thone: Allah drejtona dhe na i fal gabimet..”, shkruan  agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Pra Falu kudo qe te jesh sepse pa Namaz Ska Xhennet, psa liri e demokraci pa libra e pa luftë!, kjo eshte deshmuar jo vetem ne Kosove por ne gjitha tokat e okupuara ku diktatorët kane deshtuar.  Namzi nuk zgjedhe idmer a ver, nn deti e ne toke apo ne qille (aeroplan)

alhauekb namzii

 

SHPËRNDAJE