KOMUNIKATË

Ju njoftojmë se Panairi ndërkombëtar i ndërtimit “EXPOKOS 2016” do të mbahet në Prishtinë me 25-27 maj, duke shënuar kështu 15 vjetorin këtë vit.

Ngjarja mbulon fushat e ndërtimit, energjisë dhe minierave, teknikës dhe patundshmërisë.

 f63e6b3d-05a7-4fc7-b41f-4181950c518c

Hapja zyrtare do të bëhet me datë 25 Maj, në orën 10:00 në Pallatin e Rinisë në Prishtinë, Kosovë. Në ceremoninë e hapjes do jenë prezent këta persona:

 

  1. Bekim Xhafa, Organizator, Congress and Event Organization,

Shkëlqesia e tij Z. Greg Delawie, Ambasador i Shteteve të Bashkuara në Kosovë,

Shkëlqesia e saj Znj. Angelika Viets, Ambasadore e Gjermanisë në Kosovë,

Shkëlqesia e tij Z. Ivo Šilhavý, Ambasador i Republikës Ceke në Kosovë,

  1. Ferid Agani, Ministër i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, RKS dhe
  2. Ilir Aliu, Drejtor i Përgjithshëm, ProCredit Bank.

 

Panairi EXPOKOS është transformuar në një pikëtakim të domosdoshëm për tërë Ballkanin. Bizneset e Ballkanit dhe ato që targetojnë Ballkanin takohen në EXPOKOS.

SHPËRNDAJE