Ato janë këngëtaret më të pëlqyera të momentit, më trendi, më të përfolura dhe më seksi.

Por, jo gjithmonë kanë qenë kaq të përkryera dhe të kuruara në detaj. Disa i kemi njohur me një stil shumë ndryshe nga sot dhe disa të tjera i kemi njohur nëpër kompeticione muzikore që të vogla duke mos imagjinuar kurrë sesi do të transformoheshin më pas. Ndoshta shumë nga personazhet e mëposhtëm nuk do donin ti shihnin këto krahasime./In TV/

SHPËRNDAJE