Këngëtarja Adelina Ismaili ka reaguar me anë të një statusi në profilin e saj në Facebook pasi Milaim Zeka reagoj në Express për statusin e mbrëmshëm të saj

 

E për këtë ajo është nxitur vetëm për shkak të nënës së saj të ndjerë, ku në fillim të statusit ka shkruar se:

 

“Nuk reagoi publikisht përmes rrjeteve sociale në periudhën shumë të vështirë pas humbjes së nënës, përkundër ngushëllimeve të shumta”.

 

Milaim Zeka tha për Express se Adelina bashkë më nënën kishin gjetur strehim dhe mbrojte direkte në Beograd nga she i shërbimit sekret të Sllobodan Millosheviqit, Stanishiq.

 

‘Dua t’ia kujtoj asaj se e kam mbrojt në një rast Adelinën gjatë luftës, ajo e din një rast kur e ka pas jetën në rrezik e kam mbrojtur dhe e dyta sa i përket mbrojtjes nga policia serbe Adelina e din që kur ka qenë në Beograd, pse e ka quar në Beograd Sali Banana atë dhe nënën e vetë, dmth ajo ka kërkuar mbrojtje në Beograd direkt prej shet të shërbimit sekret të Millosheviqit, kështu që unë edhe Berati s’kemi pas më mbrojte sepse ajo ka pas mbrojtje direkte prej Stanishiqit”, kishte thënë Zeka

 

SHPËRNDAJE