Preshevë, 26 dhjetor -“Enca e rrit gjoksin, ngushton belin dhe e shtrëmbëron murin me photoshop” kanë shkruar disa portale. Por ne fakt Enca Haxhia permes agjencise se lajmeve “Presheva Jonë” ka demantuar udke shtuar se “jam ashtu siq me ka fal nana jeme”

Këngëtarja Enca Haxhia ka hedhur poshtë kritikat për përdorimin e Photoshopit në fotografitë e publikuara së fundmi në rrjetet sociale.

 

Enca: Nuk e preku trupin tim se hy n’gjnyah me Zotin që më ka falur kështu

Duke folur për “Presheva Jonë”, ajo ka premtuar se vitin tjetër do të kënaq publikun shqiptar në Kosovën Lindore.

“Do ta kallim. Në Preshevë më keni vitin e ardhshëm me dy fjamuj, një nga Vlora e një nga Tirana”, ka thënë ajo.

Enca ka folur edhe për operacionet, duke mohuar se ka bërë të tilla në buzë.

“Nuk përdor unë ato teknika. Ajo për mua është budallallëk. Prandaj, unë i këshilloj vajzat e bukura, mos kërkoni më shumë se sa ju ka dhënë zoti, sepse bëni krim dhe mund të ju dal bumerang. Ju mund të shëmtoheni duke zmadhuar përmasat e gjoksit, buzëve, vitheve apo zvogëlimit të belit”, ka thënë ajo.

“Unë s’mund t’i ndal njerëzit të flasin nëpër rrjet apo të manipulojnë me fotot e mia, por sinqerisht nuk e kam rritur gjoksin. Jam bio, nuk e kam prekur trupin tim të hy në gjynah në zotin. Nëse murin e shtrëmbëroj, sigurisht ujin s’mundem”, ka thënë në fund Enca

 

Në Preshevë kismet me keni ne vitin e ardhëshm me dy flamuj, nje nga Vlora e nje nga Tirana

Enca Haxhia si me zerin e saj ashtu edhe me trupin sexi-bomba te cilen fansat e saj dhe publiku e quan si “Kardishian shqiptare”.. Enca Haxhia ka premtuar gazeatrin e agjencise se lajemeve “Presheva Jonë” se se hspojit, vitin e  ardhshme do t ekenaqi publikun shqiptar ne Kosoven Lindore per disa qaste me kënget “A po të pelqen”, “Bow Down” etj.. Do ta kallim..Në Preshevë kismet me keni ne vitin e ardhëshm me dy flamuj, nje nga Vlora e nje nga Tirana .

“Une njerëzit s’mund t’i ndali neper intertent cfare bëjne, photoshop apo manupuloojne me fotot e mia. Por une sinqerisht nuk e kam rrit gjoksin. Jam bio, nuk e prekur trupin tim se hy n gjynah me Zotin qa me ka fale keshtu pefekt. Nese murin une e shtrmberoj, sigurisht ujin s’mundem..”, ka thëne ne fund Enca Hoxha për agjencine e lajmeve “Presheva Jonë”

SHPËRNDAJE