A defenseless boy lying on the ground while being held, kicked and beaten by two others, posed scene, Image: 88633735, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, imageBROKER

Preshevë, 2 tettor  -Një i ri nga Serbia u vra në një rrahje  masive me emigreantet afgannistanez dhe çeçenë. Aghencia  elajemeev “Persheva Jonë” duke ju refruar buimeve policore, mesohet se nga keto përleshje qytetar serb i moshës 21 vjeç u vra ndërmjet të shtunës dhe të dielës në një luftë me një grup emigrantesh nga Afganistani. Ngjarja ka ndodhur ne Viene te Austrisë

Përveç kësaj, një djalë tjetr nga Bullgaria u plagos në të njëjtin konflikt. Policia thotë se serbët dhe bullgarët sulmuan katër afganët dhe çeçenët në një trotuar rreth stacionit të metrosë U6 në Vienë.

Njëri prej tyre me një thikë ishte një bullgar dhe një serb, i cili vdiq nga lëndimet në spital. Sulmuesit u arrestuan dhe shkaku i grindjes qe shkaqet e keiotj konflikit  ende nuk jane te njohura.

SHPËRNDAJE