Menjëher pas përfundimit të takimit të mbrëmshëm mes Real Madrid dhe Barcelonas,takim ky në të cilin pati mjaftë polemika sikur me qëllim ka provokuar edhe web-site zyrëtarë i UEFA-së.

Në web-site e UEFA-së në rubrikën e rezultateve të ndeshjeve të ligës së kampionëve është postuar rezultati i Real Madrid-Barcelonas kinse ka përfunduar 0:4 qka e ka shtyrë që traineri i Real Madrid të tensionohet edhe më tepër,megjithëse pak orë me pas gabimi është përmirësuar duke u kthyer në atë real 0:2.

SHPËRNDAJE