kadririrPrishtinë, 24 maj  -Po e ribotojme ket shkrim te mediatve kosovare ku sot Kadri Veseli ish shef i SHIK-ut qe ne Kosove njihet per “trroskitje” te bashkepunëtoreve te afert të pamvresistit te Kosovës,  e presidet historik Ibrahim Rugova, duke lene vetem ata “posteni ledëkistat”  i cili sot i shkon në konak edhe pas nje ser kritikash, akuzash e fyeresh si “Politika e Rugovës, deshtoi,” apo “spiun i Serbisë” apo “nuk jepte rezultate”, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

 

“Kadri Veseli: Politika e Rugovës, nuk jepte rezultate..” kete e  tha Vesli hiq e para s epara nje viit, dhe pas nje viti shkon tek familaj e nejritiu qe “nuik paska sjkellur rezulatate Kosovës”?!

Kadri Veseli, kryetari i Kuvendit të Kosovës, ka thënë se lufta paqësore e Ibrahim Rugovës nuk jepte rezultate.
Ish shefi i shërbimit informativ të Kosovës tha se Serbia nuk pranonte bisedime paqësore dhe se kjo ka sjellë rezistencën ushtarake.

“Ibrahim Rugova ka bërë një formë të rezistimit. Por, dihet se kjo nuk funksiononte pasi që Serbia nuk pranonte paqësoren. Shembull ishte Kroacia dhe Bosnja, ku Arkani dhe kriminelët serbë – pasi bënin masakra – vinin e bënin xhiro në Kosovë. Kjo ka qenë arsyeja pse filluan luftën”, ka thënë Kadri Veseli per nje tv kosovar.

Tash shtrohet pyetja keto vizita here te varri e ehr ene shtpit te Rugoves te krereve te PDK-së qe dje hedhin helem e vnere mbi akritketkin e pamvaresis es e Kosovës sado t’i ndohmojne apo do t’i shptojne gjykates speciale ?!

SHPËRNDAJE