albamafBerne, 17 nentor  -Dy vëllezërit kosovarë bingo,  mendojnë se e kanë fitur loton duke “ndihmuar”  me pare bashketadhetaret e tyre. Po si ? Në vitin 2015, ata ishin propozuar per të drejtuar te”huajt pranë makinës në Shërbimin (SAN) për të kaluar provimin teorik për patentë shofer. Dhe ata u shpërblye, deri sa i diktoi policia.

Sot ne Zvcer nuk mund te marresh lejen nese nuk del ne provim te teorisë. Por vëllezirit kosovare ket problem e kishin zgjedhur shume thjeshte,  ata u shfaqen para ekspertëve me “kandidat” të falsifikuara në emër të kandidatëve të vëretetë.

SAN përfundimisht ka ftuar policinë. Hetimi tregoi se kjo nuk ishte nje vepër e tyre e parë. Ata denohen me  60 ditë dhe një gjobë dhe pagese prej  6600 fr. shpenzimet, në veçanti lidhur me mnikqyrjen e telefonave të tyre.

SHPËRNDAJE