Bujanoc, 2 qershor -Sipas të dhënave zyrtare të Parlamentit të Serbisë, katër deputetë nga jugu i Serbisë janë kane sdhpenzuar jo me pak se  2.2 milion shpenzime për transport, shkruan  gazeta e “Vranjës”, transmetin agjencias e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Të dhënat i referohen periudhës prej 3 qershor të vitit të kaluar, kur Sllavisha Bullatoviq (SNS) nga Vranja, Novica Toncev  (SPS) nga Surdulica, Nenad Mitroviq (SNS) dhe Fatmir Hasani (PVD) nga Bujanoci.

Sipas të dhënave zyrtare, Fatmir Hasani ka marrur mer se shumti pare pe rbenzin afer 600 mioje apo me saktesisht 592,000 din.

Shuma më e madhe e shpenzimeve të akuzuar Nenad Mitrovic, i cili po udhëtonte nga Bujanoci në Beograd dhe prapa, në vitin e kaluar mbledhura 723,000 paund.

Është interesante se distanca nga Bujanoci në Beograd, rreth 360 km, dhe 330 km nga Surdulica, që e bën një diferencë prej vetëm 30 kilometra. Për vitin e kaluar, për të marrë pjesë në parlamentin republikan, katër deputetë nga jugu janë duke u kaluar janë mbledhur pas konsumit të benzinës, rreth 130.000 kilometra.

SHPËRNDAJE