Preshevë,16 maj – Merre me mend, Danush Ademi, deputeti rom i Republikes se Kosoves me 93 % muslimanë sot i beri rezil kryetarin dhe deputet e ketij parlamenti. Ai duke ju perkujtuar se jemi ne nje muaj te shenjt, ju uroi qytetareve te Kosoves Muajin e Ramazanit dhe kerkoi: Aman, mos naj ndalni ujin per syfyr!

Kjo deklarate e tij na e kujton, kohen e Milosheviqit, kur regjimi serb ju ndalte rrymen shqiptareve mu ne kohen e iftarit?!

L’image contient peut-être : 1 personne, sourit, selfie et gros planKur eshet fjala për muajin e Ramazanit  edhe depuetaja Duba Balje permes agjencise se lajmeve “Presheva jonë” ka uruar Ramazanin qytetareve te Kosoves dhe Presheves. Eshte kjo deputetja e 56 qe agjeron Ramzanin.

Deputetja e Kuvendit të Republikës së Kosovës Dude Balje, vazhdon të mbetet njëra ndër gratë deputete më të bukura cka jo rastesisht koleget e saj shpesh e quajne princese. Tani që ka filluar muaji i madherueshem Ramazanit, Duda ka uruar per ket muaj te madherushëm dhe shfaqet e mbuluar me shami si një besimtare e devotshme.

Ndryshe, Duda Balje ka folur edhe për veshjen e saj me shami, pasi ishte bërë temë në media dhe rrjete sociale. Ajo pati thënë se i pëlqen të vishet bukur qe sipas saj edhe Zoti i don ata te mbajne veten, dihet pa e tepruar.

SHPËRNDAJE