Njoftim

Në kuadër të Projektit “Pjesëmarrja qytetare në vendimet komunale”, Qendra për Avokim dhe Zhvillim të Demokracisë (CADD) organizon debatin e radhës publik mes përfaqësuesve politik lokal dhe qytetarëve të komunës së Preshevës.

Temë e debatit do të jetë: Qeverisja lokale, problemet dhe sfidat në të ardhmen.

I ftuar do të jetë:
z.Xhelal Memeti– Kryetar i Partis Demokratike (PD)-dega Preshevë.

Debati do të zhvillohet në Amfiteatrin e Televizionit “Presheva”, TVP-së, me datë 23.11.2017 (e Enjte) me fillim nga ora 15:00

Në këtë takim qytetarët mund të bisedojnë dhe ti parashtrojnë pyetje të drejtpërdrejta Kryetarit të PD-së dega Preshevë.

SHPËRNDAJE