Dita e dasmës, kur dilet jashtë tradicionales

Martesa është dita perfekte për të qenë të lumtur, pasi vëmendja e të gjithëve përqendrohet…Oj Lulija jonë me limoná me kambët te naltë e buri me krye te poshtë.. VAZHDON përmes LIKE..

[wp-like-locker]mbi dy fatlumët ata që zgjedhin të kalojnë jetën bashkë.

Një pjesë e mirë e çifteve e bëjnë dasmën duke i thyer konturet e asaj tradicionale, dhe në këtë mënyrë arrijnë të bëjnë çmendurira.

Agjencia e lajmeve noa.al, publikon bashkëngjitur disa nga fotografitë më të çuditshme në ditën e dasmës, kur protagonistët e saj kanë dalë nga kornizat. /noa.al[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e fëmijëve për t ‘mos i shikuar këto foto që nuk i takon  moshës së tyre. Falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

SHPËRNDAJE