Karolina hiq me shume se 22 vjece, spikerja polake sexi, si në ekran po ashtu edhe në plazhë…Gjithcka perfekt..Vec kush ja ka inati. Tashmë të gjithë janë duke pritur me padurim fillimin e euro 2012. 

 

Tashmë të gjithë janë duke pritur me padurim fillimin e euro 2012. Kampionati nis të premten dhe të gjithë tifozët do t’i kenë sytë nga Ukraina dhe Polonia, ku zhvillohet Euro 2012.

 

Vetëm se, tifozët do ta kenë të vështirë përqendrimin kur të shohin lajmet sportive nga gazetarja polake Karolina Szostak. Kjo e fundit, e konsideruar si një prej gazetareve sportive më seksi, zbulohet pak si shumë gjatë lajmeve dhe pothuajse gjithë sytë e tifozëve ngulen tek ajo. mund tii ndicni deri ne fund pa problem…

Pra,e  shikuar sigurisht  viedon l“lajmet“ për sonte…Dhe krejt normale se secili në fund do të pyeste, pash zotin cka u tha n’lajme ?! Por, siduket për të mos bërë dëm tek meshkujt kjo spikere kishe dneramrur masa prebentive..duke qitur një qershf, perluhur ne gjpmksin e saj…Pra, pas videos se paqre mund ta shioni edhe te dytën….ku lajmet met viteon e dytë…

 

 

[/wp-like-locker]Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen fotot nga  fëmijët  për t ‘mos i shikuar ato, që nuk i takojnë  (-18) moshës së tyre. Falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

 

SHPËRNDAJE