ivic_1462287521-2940494Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministri i Jashtëm serb, Ivica Dacic ka thënë se pranimin e Kosovës në UEFA e mundësoi politika. Sipas Daçiq akti i pranimit të Kosovës është premtim i sponzorëve të pavarësisë.

“Pranimi i Kosovës në UEFA është një fakt më shumë se ne jetojmë në një botë të interesave dhe politikës e jo ligjit dhe rregullave. Ky pranim shkelë statutet e UEFA-s dhe është një premtim i sponzorëve të pavarësisë. Federata Serbe do të përdorë mjetet ligjore për të kundërshtuar këtë vendim jo legjitimi” ka thënë Dacic.

SHPËRNDAJE