Maradona përveçse konsiderohet si një nga futbollistët më të mirë të të gjitha kohërave, është i njohur edhe për karakterin e tij shumë kontravers.

Maradona më herët kishe paditur gruan e tij, pasi ai e akuzonte se i kishte vjedhur një shumë prej 3.5 milion dollarë gjatë kohës kur ata kishin qenë të martuar.

Por nuk kanë të ndalur çuditë me Maradonën, i cili tashmë ka hedhur në gjyq vajzën e tij.

Por këtë herë arsyeja është akoma dhe më shumë absurde.

Ai e akuzon vajzën e tij se gjatë kohës kur ai ishte gjyq, ajo kishte bashkëpunuar me të ëmën kundër tij.

SHPËRNDAJE