Legjenda e Barcelonë,holandezi Cruyff ka thënë se Real Madrid ishte i frikësuar dhe këtë më së miri e ka treguar formacioni i tyre me shtatë mbrojtë.

“Të luash në shtëpi me shtatë mbrojtës,kjo është frikë e parë nga kilometrat. Ne prap se prap e luanim lojën tonë,ndërsa ata gjithnjë mendonin vetëm në largimin e topit” ka thënë Cruyff.

SHPËRNDAJE