Mbrojtësi portugez ditëve të fundit është i shqetësuar rrethë bisedimeve mes Real Madrid dhe Benfica të cilat nuk po mund të marrin fund.

“Unë vërtet kohëve të fundit po ndihem i shqetësuar rrethë asaj se qka po ndodhë,unë ëndërroj që një ditë të luaj për klubin mbretëror dhe shpresoj që së shpejti të jem në Madrid“ tha Coentrao për Marcan.
“Jam i gatshëm që të luaj për formacionin e Mourinhos ku do që ai vendos,do të jem i gatshëm që të luaj edhe në rrolin e portierit nëse një gjë e tillë nga unë kërkohët“ ka përfunduar portugezi

SHPËRNDAJE