Traineri i Barcelonës Guardiola është i gatshëm që të dëgjojë për ofertat rrethë të riut spanjoll Bojan Krkiq dhe holandezit Maxëell.
Ata duket se nuk kanë mundur ta gjejnë vetën në formacionin bazë dhe për këtë arsye traineri i kampionëqve të europës,është shprehur i gatshëm për të dëgjuar ofertat për të dy futbollistët,njoftojnë mediat spanjolle.

SHPËRNDAJE