Preshevë, 13 janar – Dhezja e flamurit te Serbisë ne Gjenvë paska nerviozuar pak mediat serbe. Ato sot kape pushtuar faqe e para te gazetave dhe te wbi-it per flamurin e tyre, te cilin indident e kane quajtur “skandaloze” bile me skandolez se  vraasjen  e shqiptareve nga UDB ne perendim, sikru rasti i vëllezrve Gervalla ne Gjermani) , shkruan agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

(“SKANDALOZE: Shqiptaret e Kosovës dhe Preshevës  ja kane dhene flaken flamurit serb ne Gjenevë per shkak komandantit te UCK-së tearrestuar ne Fracnë ” (” SKANDAL: Albanci sa Kosova i Preševa zapalili su u Ženevi srpsku zastavu zbog hapšenja bivšeg komandanta OVK  (Tanjuig): Albanci palili srpsku zastavu u Ženevi (Blic); “RTS : Albanci palili srpsku zastavu u Ženevi”; “Gorela srpska zastava u Ženevi: Albanci sa Kosova i iz Preševa divljali zbog Haradinaja!”..) janë keta vetëm disa tituj qe kemi shkëputur nga mediat serbe.

 


Shqiptarët nga Kosova dhe Presheva kanë djegur flamurin serb në Gjenevë, shkruan Tanjug. (“Agencija “Preševa Jone” prenosi da je u Ženevi srpska zastava spaljena od strane albanskih imigranata sa Kosova i Preševa.”)

Sipas mediave serbe “ky veprim vjen si reagim ndaj arrestimit të ish komandantit te UÇK-së, Ramush Haradinaj në Francë, i cili u lirua me kusht ditën e enjte.”

Sipas raportimeve të agjencionit të lajmeve “Presheva Jone” kane percjellur mediat e Beogrdait se flamuri u dogj nga emigrantët shqiptarë nga Kosova dhe Presheva.

SHPËRNDAJE