Claudia Lynx është një aktore dhe modele e Hollivoodit (arabe) nga Irani, e lindur më 8 qershor 1982 në Teheran dhe është konsideruar nga fansat e saj si femra më e bukur në planet..VAZHDON me LIKE

[wp-like-locker]Me këtë foto ju thmei edhe juve lexueves, vizitorë të nderuar-a Natën e Mirë..e gjumë të qetë…

 
First Name Claudia
Last Name: Lynx
Nationality: Iranian
Full Name: Shaghayegh Claudia Lynx
Date of Birth: 08 June 1982
Birthplace: Tehran, Iran
Height: 5’9½” (177cm)
Eye Color: Blue
Hair Color: Black

[/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE