Quhet Biggi Bardot dhe është si Marilyn Monroe. Nuk është as njëra dhe as tjetra. Natyrisht emrin nuk e ka si aktorja e famshme, por mbiemrin po. Është një moderatore dhe yll i botës së erotikës në Gjermani, e cila ka pozuar për revistën Penthouse si aktorja e famshme, e cila vdiq 50 vite më parë…VAZHDON përmes LIKE...[wp-like-locker]

“Ka qenë një nder për mua që të pozoja njësoj si Marilyn,” thotë ajo për Bild.

Dy javë iu deshën asaj që të kërkojë veshjen e duhur për të ngjarë me Marilyn.

Ajo tregon se ka lexuar biografinë e aktores dhe shprehet se askush nuk e njihte atë si njeri, të gjithë kërkonin ta kishin në pronësi si një seks simbol.

Biggi Bardot është e martuar prej shtatë vitesh. Kurse Monroe u martua tre herë dhe martesa më e gjatë zgjati 5 vjet.


Marilyn Monroe ne filmin “Disa e pelqejne te nxehte”, [/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE