Bikini, diell dhe plazh. Ky është miksimi që bën në Ibiza Cecilia Capriotti. Ajo u ka dhuruar fansave të shumtë në rrjetin social Twitter disa foto që siç i përshkruan vijnë nga parajsa në botë. Nxehtësia e Cecilias mund të shikohet më së miri nga këto imazhe.
 

SHPËRNDAJE