banesPresheve, 14 tetor -Paraburgimit shtetasit shqiptar, i cili duke kaluar në Presheve,  kufirin e Serbisë dhe Maqedonisë, u përpoq për të kontrabanduar 24,5 kilogramë marihuanë. Ai eshte arrestuar pasi eshte liràr nga policia serbe,andej kufirit te Presheves, ne Tabanovc,  njofton agjencia e lajme “Presheva Jone” duke ju referuar burimeve te Prokuroria Themelore në Kumanovë

Doganierët maqedonas dy ditë më parë në të shtetasit shqiptar të mjetit Prokuroria Themelore në Kumanovë gjetur marihuanë, e cila ishte fshehur në një kasetë dhe një bunker të ndërtuar posaçërisht në dysheme.

Nga zyra e prokurorit tha se i dyshuari për krimin e prodhimit të paligjshëm dhe trafikimit të drogave narkotike punojnë pranuar.

SHPËRNDAJE