popoooPresheve, 15 tetor -Aksidenti i çuditshme  të enjten në mbrëmje rreth 19 orës.në Morlaix, në Finistère. Nje prift derisa mbant Meshën në kishën Saint-Melaine, ai ndërpretë ate për të shkuar te hidhe nga ura e larde dhjetra metra,njofton agjencia e lajmeve Presheva jono duke ju resferuar burimeve te policise fräncese.

Burri 35 vjeçar ka befasuar  besnikët dhe vazhdoi garën për viadukt hekurudhor. Ai pastaj te ngjitet mbi kangjella  dhe me pas te hedh veten nga ura në zbrazëti.

Viadukt, e cila arrin 61 metra e lartë, është përdorur nga trenat e Paris-Brest. Mrekullisht, prifti theu kërci e tij pas rënies në një korije, tha një burim i policisë në Evropë 1, duke cituar “tentativë vetëvrasje.”

“Ne nuk e dimë pse ky gjest,” u përgjigj anën e tij një zyrtar i dioqezës. Ai tha se fetare ishte operuar në mëngjes. “Ne rrethojnë fraternally,” shtoi ai.

SHPËRNDAJE