Albana Mexhuni është femër e bukur, e fortë dhe tejet punëtore. Është nga ato vajza që bënë përshtypje për tiparet e veçanta, që e bëjnë të dallohet, e te ie ne sy edhe  nga larg, madje edhe nga aeroplani d to thoshim..

Ajo është tamam modele, simpatike, e bukur, me klasë, e rafinuar. Cfare dot eipieti ppzitv t’i japesh nuk gabojme sespe i shkon, ka shkruar agejncia  elajemeev “Presheva Jonë”

Por, jo vetëm kaq. Energjia e saj është e pa shtjerrshme dhe kjo i ka siguruar sukses në botën e modës në Gjermani dhe më gjerë. Albana Mexhuni, e njohur si Alba Mex, fytyra e disa markave të njohura, është imazhi i nje tipeke “shqiptare” qe do ta quneim ne ambsador e kësja race te bukes, me origjine ilire.

Bukuroshja nga Gjermania Albana Mexhuni permes agjencise se lajemeve “Presheva Jonë” uron githe shqiptarëve 105 vjtroin e shtetit shiptar, Diten e Flamurit, sidomos Pesheves qe i mungon ky simbo i yni kombëtar.

L’image contient peut-être : 2 personnes

SHPËRNDAJE