Më 1996 me intrigat e Ministrit të Informatave Xhafer Shatri, i cili kishte krijuar rrjetin edhe brenda aktivistëve të LDK-së, atë ditë tentuan ta marrin “kalanë nga brenda”….
Kurse, kur flasim për Qeverinë e Bukoshit (kështu e njihnim ne këtë qeveri), në Zvicër, rolin e përçarjes do ta merr vet Xhafer Shatri….
Me gjithë respektin për aktivistët që ishin të angazhuar në komisionet e 3%, e që kanë dhënë një kontribut jashtëzakonisht të madh, (këtë ne e dimë pasi një pjesë e tyre ishin edhe në udhëheqje të nëndegëve dhe në kryesinë e degës), por nuk munguan edhe aso që ranë pre e intrigave të Bujar Bukoshit me kompani, edhe pse një pjesë e tyre, u nis nga qëllimet e mira, për t’i respektuar institucionet e Kosovës, prapëseprapë nuk mund të themi se nuk ranë viktima të qeverisë së Bukoshit, ku përmes rrëmujave i shkaktuan dëme të mëdha LDK-së, dhe aktivitetit të mirë të saj.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni të mërkurën (23 maj) në publikimin e shtypur të gazetës kombëtare “Bota sot” botimi i Diasporës – Perëndimit)

Abonohuni në gazetën “Bota sot”. Mundësitë e abonimit janë në Zvicër e Gjermani.

SHPËRNDAJE