Bash Kosova me qene shtet juridik funksional, per kete skandal qe s’eshte i pari i Vlora Citakut,  Hashim  Thaci siq e ka emëruar ashtu edhe duhet ta shkarkoj ambasadoren e tij të papjekur, faqja e zeze e Kosovës !

 

 

Preshevë, 12 mars  -“Sulmohet një autobus me kosovarë në Serbi”, reagon ashper  Çitaku nga qoshi dynjasë Amerika, madje ajo paska lajmëruar se do ta njoftojë KS te OKB-së. Fale Zotit sot ishte dite e diele qe askush nuk punon ne OKB,  se përpak me u ba gaz i dhevt,  me naj marre fytyren Citaku edhe në KS siq kishte gazu me ket Jeremcin?! (Lajmi i Vlora Citakut: Një autobus transportimin # kosovarët u sulmua sot në # Serbi . Ndoshta ne duhet të thërrasë mbledhjen e Këshillit të Sigurimit ?! # Hipokrizia # doublestandard P.S A ka dikush nga bashkësia ndërkombëtare qe e kane  dënuar ket  sulmin?“) Ket lajm te paret pa verefikuart fare e kane publikuar TV i “besueshem” publik i Thacit RTK.

 

“Patriotizmi” naiv

 Ne fakt ket lajm rreth “sulmit te autobusit” në Serbi edhe redaksia jone e kishte pare ne mëngjes tek disa portale,  por nuk e botoi per shkak se u duk me shume spekulativ i rrem, cka nuk na mbushi sy, nuk ishte lajm bindes per botim. Fundja nje lajm i tille agjencisë së lajmeve “Presheva jonë” nuk guxon t’i shpëtoj  pa e botuar e para, kjo eshte deshmuar disa herë.

 

Ambasadorja e Hashimit, Vlora Çitaku e njohur me shumë si “fotogjenike”  dhe e zhurkave neper Amerike se sa me pune të shteti te Kosovës, paska kërkuar falje në lidhje me një status të saj të publikuar më herët, ku thoshte se “një autobus kosovarë është sulmuar në Serbi.”

Meqe u zbulua se lajmi se ishte i rreme cka edhe vet Citaku demantoi vetveten, asaj i nbeten do “poza” fale nepër disa portale. Njëheresh me kete reagim-demant qe e beri Vlara mash-mish ka njoftuar nderkombëtaret se cfarë media “serioze” ka ne Kosovë e cila shkruan ne fb e saj se ishte nje “fake news” ?! Keshtu ndodhe kur kemi media e ambasadore fake fuk..?! Cka ndoshta mediat e huaja botërore nuk paska faj pse kurre nuk i citojne mediat kosovare si burim i besueshëm. Shteti i Kosoves, pas nëntë vitesh pamavaresie kur më do bëhet me media dhe institucione të besueshme ?!, do pyeste gjithësecili

 

“Me një reagim te tille te ngutur te “patriotes”  Citakut, ajo jo vetëm veten e ka qitur poshte, por edhe insitucionet e Kosovës, ministrine  e jashtme, presidencën dhe  qeverine e Kosovës. Thausje ne Kosove nuk paska insitucoine apo njerez tjere me  te menqur apo “patriot” po asaj i ka mbetur nga Amerika te reagoj per autobusat kah shtesin nepër Serbi ?!..”  kane thëne duke qeshur analistet kosovar për agjencine e lajmeve “Presheva jonë”

 

SKANDALOZE, Citaku demanton vetevten. Hashim  Thaci si e ka emëruar ashtu edhe duhet ta shkarkoj ambesadoren e tij të papjekur, faqja e zeze e Kosovës  !

Vlora Çitaku, ka demantuar vetevten rreth nje lajmi te rreme. Ajo madje ka kërkuar falje në lidhje me një status të saj të publikuar më herët, ku thoshte se “një autobus nga Kosova është sulmuar në Serbi.”

Çitaku përmes një shkrimi tjetër në Facebook, “arsyetohet se këtë e kishte lexuar në një medium, prandaj megjithëse nuk ishte i vërtet, ajo kishte rënë pre e atij lajmi të rrem.”

Thene shkurt, kjo eshte “diplomatja” vigjilante qe ngulet lehte dhe ragon ne emer te bajraktarizmit pa vertetuar fare lajmin?! ka shkruar agjencia  e lajmeve “Persheva Jonë”

Ne fakt agjencia ne fjale ishte mbatur te merrej me Citakun ne roet e  paratadites kur kishte pare reagimin e saj të “ashpër” nga Amerika rreth këtij lajmi te rremë. Reagimi vetime i Citakut jo vetëme se u nguli veten, por i qiti poshte edhe presidentin e saj Hashimin, qe e kishe derguar atje si dhe qeverine e Kosovës , thuajse s’paska valla kush me reaguar, po asaj i paska mbetur nga Uashingtoni me reagu, sikur pela para kalit, apo si thonë, nuk po na kujtohet.

 

Nëse vertetë Vlora Citaku  ka deshire te dal ne media apo nuk paska me cfara te merret pos me u “slikat” apo të merret me autobusat kah ecin neper ballkan “Presheva Jonë” e sygjeron qe te merret me transformimin e pasaportave serbe te qyterave te Kosovës në ato te Republikes se Kosovës.

Sipas agjencisë së lajmeve “Presheva Jonë” sot ne SHBA ku shërben kjo Citaku mbi 30 mijë kosovarë posedojnë pasaporta serbe?! Nese bash deshiron qe emri apo syreti (e cila porosite gazetaret te vejnë  fotografi para 10 vitesh, kur ishte e re, sekretare e Thacit)  te dal ne gazeta,  ka edhe tema tjera me seroze e cila sikru lufta kunde rrkimit te orgnazuar apo terrozmit nderkombëtar, cke edhe meriton dhe del nëpër gazeta si patriote, e jo me u marr me lajme te rreme, pa verifikuar fare qe kjo dobësi dhe e mete nuk i falet ndonje diplomati apo ambsadori me  fakultet qofte edhe me diplome falce.

Bash Kosova me qene shtet juridik funksional, per kete skandal qe s’eshte i pari i Vlora Citakut,  Hashim  Thaci siq e ka emëruar ashtu edhe duhet ta shkarkoj ambasadoren e tij të papjekur, faqja e zeze e Kosovës !

 

Jehona  e lajmit te ambasadores se Hashimit ne TV e Hashimit ne RTK. Vlora Citaku: Duhet të thërrasë një takim të Këshillit të Sigurimit?! hipokrizi. A ka dikush nga Bashkësia Ndërkombëtare që ka dal ta dënojë sulmin?

SHPËRNDAJE