fejzaBotuesi i gazetës Lajm në Shkup, Fejzi Hajdari në një postim në facebook ka atakuar partitë e vogla dhe të reja joparlamentare shqiptare, të cilat po vazhdojnë të jenë të përçara dhe se pranuan me aq lehtësi shpalljen e zgjedhjeve.

Ja komenti i plotë:

S’I BESOJNE QEVERISE, AMA DO TE MARRIN PJESE NE ZGJEDHJE!!!

Nuk po i kuptoje keta te opozites kur thone se: Nuk i besojmë Qeverise teknike (!), nderkohe qe shpalosin gatishmeri per te marr ne zgjedhjet e 11 dhjetorit !!! Tani ketu ka nje gje, ose duan te pësojnë (humbin) ne zgjedhje me qellim (duke patur parasysh votuesit fantomë), ose duan te krijojne alibi se nëse i humbin zgjedhjet, t’i kontestojne ato, medemek “nuk ishin korrekte dhe demokratike”!!
E gjithe opozita shqiptare e pershendeti mbajtjen e zgjedhjeve me 11 dhjetor (pra arritjen e marreveshjes mes 4 lidereve). Bile-bile pak para arritjes se marreveshjes, degjova edhe zera te tille opozitar se: Nuk marrim pjese ne zgjedhje, pa u bë regjistrimi i popullsise!
Tani habitem kur i shohë te gjithe se bashku te shfaqin pesimizmin dhe mosbesimin tek Qeveria teknike?!
Atehere, shtrohet pyetja logjike: Po, pse nuk e kontestuat formimin e qeverise teknike (arritjen e Marreveshjes) dhe pse u shprehet te gatshem qe te merrni pjese ne zgjedhjet e 11 dhjetorit, kur mirefilli dihet, sic e tha Zaev (tani hesht edhe ky) se ne Listen unike zgjedhore ka mbi 300 mijë votues fiktivë!
Mos lini te krijohet pershtypje se paraprakisht jeni pajtuar me fatin!, per te cilin pak a shume e dini se cili eshte me keto zgjedhje kontrabandiste! (INA)

SHPËRNDAJE