Bujanoc, 20 mars -Padi penale kundër boksierit te nojur nga Bujanoca. Policia thotë se ai grushtoi një shofer autobusi, njfton aghewjncia e lajemeve “Presheva Jonë” dke ju referuar mediave serbe.

Mesohet se akuza penale kunder Milan Nakic (MMA) perfaqesesit te Serbisë ne boskion nderkombëtar ka te beje me sjellje të dhunshme pas një konflikti që ka ndodhur më 16 mars rreth 23 orë në stacionin kryesor të autobusëve në Nish.

Policia ka konfirmuar se i pari ka ndodhur konflikt verbal dhe më pas fizik mes ekipit serb kombëtar dhe shofer shoferit te autobusit “Nis Experss”

“Kemi pasur një denoncim se një udhëtar është goditur nga një shofer 46-vjeçar i autobusit.” thanë policia.

 

“Shoferi dhe konduzkteri më  zgjujan nga gjumi dhe deshen t eme nxjerrin  nga autobusi. Ndoshta i fiksova dhe i fyja sepse isha i fjetur dhe i lodhur. Ata filluan të bërtisnin në mua. Më nxoreren duke më tërhequr si kafshë. Shtatë persona të tjerë u bashkuan me ta. Nuk mund ta mbroja veten..” tha Nakic, duke u kthyer nga turneu “Megdan Selected ” në Novi Sad.

SHPËRNDAJE