Edhe pse ende ka plane për një martesë, Kim Kardashian dhe i dashuri i saj, Kris Humphries kanë nisur muajtin e mjaltit para kohe duke shkuar për pushime në një ishull tropikal. Të fejuarit janë parë së bashku në Bora Bora në atë që ka qenë një pushim i madh familjar. Është hera e parë që basketbollisti i NBA i është bashkuar gjithë familjes Kardashian në pushime.

SHPËRNDAJE