morrroii…vec edhe n shtyme dhe e pat kjo qeveri.. .Deshtimi sotme jo vetme me demarkacion, por edhe ne punesim, ne lobim, me integrime, me dilaog, me  diplomat e studenteve ne Preshevë..etj..Kjo qeveri nuk ka deshtuar, bile ka avancuar vetem me korrupcion, prostitucion dhe krim t eorganizuar!, ka shkruar “Presheva jonë” duke ju referuar titullit te komenit te kolegut u cli kishte pritur sot te bie qeveria e “Hashim Mustafes”

Shkruan Bajrush Morina

Paralajmërimi se pas 1 shtatorit do të bëhet reformatimi i Qeverisë së Kosovës duket se do të jetë vetëm një dëshirë e kryeministrit Mustafa.

Siç dihet më 1 shtator mendohet të votohet në Kuvend marrëveshja për Demarkacionin. Duke i parë rrjedhat politike aktuale në vend duket se më 1 shtator nuk do të kalon Marrëveshja për Demarkacionin dhe kjo do të shkaktojë turbulencë politike në vend.

Analisti politik Bajrush Morina mendon se më 1 shtator qeveria në vend se të reformatizohet është mirë të vetëshpërbëhet.

“Moskalimi eventual i Marrëveshjes për Demarkacionin nuk i jep kurrfarë kuptimi vazhdimit të këtij koalicioni qeverisës. Prandaj para se të refomratizohet, qeveria mund të vetëshpërbehet…: ka thënë Morina.

SHPËRNDAJE