Biznesmeni shqiptarë me renome ndërkombëtare në Gjermani, z. Xhevdet Ajeti (Nervozi) nga Ravenburgu, sic ju kemi treguar edhe më parë se përveq një biznesmen i suksesshëm, është edhe humanist i madhë. Këtë e ka dëshmuar sot dhe planifikon ta dëshmojë nesër i nderuari z. Ajeti i cili ka ndarë sot ndihma për 50 familje të varfra, e planifikon që nesër të ndaje edhe shumë të tjera për fëmijët pa prind ne spital si dhe ne fshatin e tij ku eshte lindur, pra ne Prelez te Ferizajt.
Vlenë të theksohet se kjo është vetëm njëra nga rastet kur z. Ajeti dhuron për bamirësi, këtë gjë e bënë rregullisht edhe për kombin kur ka nevojë, për sportin e për kulturën, pa u kursyer asnjëherë.
Zoti e shpërbleftë e i dhashtë mirë`si z. Ajeti.

SHPËRNDAJE