Adnan Vuniqi, biznesmeni shqiptarë dhe atdhetari i madhë i cili mori pjesë në dy luftart shqiptare, sot ka vendosur që një pjesë nga bereqeti që ia ka dhënë Zoti, ta ndajë me të varfërit.

Ai pa folur me shifra apo emra, ka ndihmuar shume familje në mënyrë që mos iu mungojë asgjë në sofrën e bajramit.

Jem me fat si komb që kemi njerëz si Adnani, që jo vetëm në kohrat e vështira, por edhe në paqe i dalin zot atdheut dhe vëllezërve të tyre.

Zoti iu dhashtë gjithmonë.

SHPËRNDAJE