Lausanne, 9 mars  -Një kosovare, biznesmen dhe aksionar me tre fëmijët e tyre duhet të largohen nga Zvicra, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” duke ju referuar burimeve te Ministrise Publikete kantonit Vaud (VD)

Raste të veçanta por jo të identifikuara

“Ndryshe nga refugjatët të përkëdhelur nga autoritetet tona, ai nuk i pyet askënd për asgjë, ai thjesht punon. Ky udhëheqës biznesi në akntonin e  Vaudit, është i zemëruar që kur mësoi se kolegu i tij  një 35 vjeçare po asut nga Kosova, duhet të largohet nga Zvicra me familjen e tij, e cila është vendosur nga Shërbimi kantonal i popullatës, Gjykata Kantonale dhe Gjykata Federale.

Ky biznesmen kosvar ka jetuar në kanton që nga viti 2002. Ai u martua në vitin 2008, por bashkimi nuk zgjati shumë. Në nivel profesional, ai ka punuar gjithmonë në fushën e kopshtarisë së peizazhit. Me sukses. “Ai është ngjitur në të gjitha shkallët. Kur ai propozoi të më blejë aksionet në kompaninë time në 2017, unë mates gjithë rrugën e udhëtuar nga ky njeri. Eldin jeton me një bashkatdhetare. Çifti ka tre fëmijë duke përfshirë një bebe.

SHPËRNDAJE