Rep këngëtari i ri Behlul Shala nga Gjilani  ka publikuar videoklipin e tij më të fundit të këngës “n`Kosov ” videoklipin e të cilës e ka realizuar studi “Edoni Color” ,një muzikë kjo në tekstin e të cilës kryesishtë flitet për jetën në Kosovë,atë sociale dhe ekonomike,për rinin,se di politika po i ngushton mundësitë për të rinjët e të tjera. Për më shumë mund ta dëgjoni edhe vetë këngën më poshtë…

SHPËRNDAJE