suedeeArta Krasniqi bashke me dy miket e saj Miren dhe Albinen kane marre inisiativen qe te sjellin nga Suedi investitorë. Ato erdhen ne Kosove bashke me investitoret, ata premtuan investime ne Kosove.

Por, Arta Mira e Albina jane zhgenjyer me injorancen e qeveritareve te Kosoves te cilet perveç se nuk gjeten kohe per takime me keta investitore nga Suedia, nuk moren pjese fare ne konference duke e injoruar edhe kete organizim te tyre per te miren e Kosoves.

Arta Krasniqi,e  zhgenjyer me kete injorim te ministrave te Qeverise se Kosoves ka shfryer me keto fjale ne murin e saj ne Faceook

T’i sjellësh dhe t’i bindësh investoret e huaj siç e dini nuk është lehte por në krahasim më Ministrine tonë është një proces shumë shumë lehte. Por ne prap ia dolem fal punes dhe besimit që kemi ndërtuar e ndihmuar popullin tone ne Kosove, ne emigrantet qe jetojme në Europë.

Por shtrohet pytja për ke po mundohemi??

A është Kosova e gatshme per investitore te huaj? Ku është interesimi i shtetit për këtë lëmi që po “lobojne” për “shtet” (pushtet ,kurrupcjon ,tradhti) ??
Tri femra nga Suedia (Mira ,Albina dhe unë) morëm  këtë insiative dhe sollem tre Investore nga Oda Ekonomike e Suedise.  Gjithçka ishte në nivel të lart, organizimi i konferences nga ana jonë por jo nga shteti ynë.
Kosoves i mungon një strategji e zhvillimit, e kjo u dëshmua dje . Kosova ka mbi 20 ministra të gjithe ishin të ftuar e sidomos ata të qeveris, tregtise, biznesit, bujqësise arsimit shumë muj më heret të cilet shtiherisht se nuk dini gjë,nënqmime tmerruse ,arsyje pa arsyja ,gënjeshter pas gënjeshtres dhe na neglizhuan Ftesen tonë si dhe grupin e investorëve të huaj .
Mos prezantimi i tyre në konferenc tregon mos gadishmërinë e tyre për të mos hapur vende pune dhe për ti mos dhën mundesit vendit tonë rinis tonë.
Marre ju qofte o njerez të korruptuar
Një falenderim të veqant që na zbardhën fëtyren nga kjo ishte Behxhet Pacolli 

SHPËRNDAJE