Femra beqare, 33 vjeçare është ende e vetme, sipas babait të saj. Por shtypi sugjeron se ajo është një homoseksuale, lweizbieke. Një biznesmen i pasur nga Hong Kongu ofron 50.000.000 € për njeriun i cili josh vajzën e tij, homoseksuale, njoftoi ai të mërkurën Hong Kong përmes shtypit (South China Morning Post.) kinez, transmeton agjencia infomative “Presheva Jonë”. 

 

Hong Kong, 26 shtator

Cecil Manjati Chao është i gatshme për të paguar këtë shumë, pasi vajza e tij, Gigi, vulosur bashkimin e saj me të dashurën e saj prej shtatë vitesh, në një ceremoni në Francë në kët vit…..shkrimi dhe shikimi i fotove bashkë me videon VAZHDON..por përmes LIKE…për shkaqe sigurie të shikimeve nga fëmijët këto foto (+18) jufalemnderit për mirëkuptim.. [wp-like-locker]

 

“Nuk më interesonse ai eshte i apsur apo i varfur…E vetmja gjë për mua është që ka rëndësi është se ai është bujar dhe të sjellshëm”, tha babi is aj  76 vjeç, sipas gazetës angleze South China Morning Post, në Hong Kong.


“Gigi është një grua shumë e mirë, e cila ka si talent dhe bukuri. Ajo është përkushtuar për prindërit e saj dhe ajo është bujare, ajo vullnetarisht,” shtoi ai. Ai mohon bashkimin informacionet e vajzës së tij me partneren e saj dhe siguron që në 33 vjet ajo është ende e vetme.  Sindikatat civile mes personave të të njëjtit seks nuk janë të lejuara në Hong Kong, territorin e Kinës jugore mbeti konservatore për çështje sociale, pavarësisht reputacionit të saj si qytet modern, kozmopolit dhe tolerant.[/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE