Në një postim të tijin në facebook, ndër avokatët më seriozë në Kosovë Arianit Koci, ka komentuar “dialogun” Nikoliq – Haradinaj në distancë ku ka thënë se ne kurr nuk kemi kërrcënuar për luftë, ne e kemi mbrojtur dhe do ta mbrojmë pragun e shpisë saherë të jetë nevoja.

 

Me poshtë e keni postimin e z. Koci në fb.

 

Me dhunë verbale dhe me kërcënim direkt, Tomislav Nikoliç po akuzon se “z. Haradinaj po na kërcënon në sytë e botës”.
Kjo nuk është e vërtetë.

  1. Haradinaj, dhe asnjë kosovar, kurrë nuk e kanë kërcënuar Serbinë.

E kemi mbrojtur pragun e shtëpisë, dhe këtë do ta bëjmë gjithmonë.

Si popull trim, bujar dhe dinjitoz, gjithmonë i kemi kultivuar marrëdhëniet e mira ndërfqinjësore.

 

SHPËRNDAJE