Skuadra e Arsenalit edhe më tej po ia del ti bëjë rezistencë skuadrës së Barcelonës kur është fjala për mesfushorin Cesk Fabregas për të cilin Barcelona aq shumë është e interesuar.
El Mundo Deportivo njofton se Arsenal e ka refuzuar ofertët nga Katalonia në të cilën përfshiheshin 30 mln,Alcantara dhe Bojan,thuhet se drejtuesit e Arsenal kërkojnë një marrëveshje “pooro“ me të holla dhe jo me futbollist.
Arsenal është duke kërkuar 40 mln të pastra,dhe alternativa e vetme e cila i ka mbetur Barcelonës është vetëmarrja e një iniciative nga ana e futbollistit që të bëjë presion tek klubi për uljen e qmimit.

SHPËRNDAJE