Preshevë, 30 tetor –Një shqiptar nga Kosova me inicialet E.T. është arrestuar në Ulqin nën dyshimet se ka kërcënuar një prift, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju rferuar burimeve te emdiave malazeze.

Siç raportojnë mediat malazeze kosovari është prezantuar si pronar i një furre të Ulqinit duke kërkuar para.

Pas një reagimi negativ nga ana e priftit raportohet se kanë pasuar kërcënimet e drejtpërdrejta që gjë më pas prifti e informoi policinë.

Kosovari me inicialet E.T akuzohet për veprën  penale të rrezikut të sigurisë dhe rasti do të transferohet tek autoritetet gjyqësore në Kosovë”,

SHPËRNDAJE