Është duke u zhvilluar takimi miqësor mes Armenisë dhe Kosovës, duel ky që po zhvillohet në stadiumin e Yerevanit.

Kosova po paraqitet me fanella të bardha ndaj armenëve që kanë fanellat e kuq, por te vendasit u pa një gabim i madh në veshjet e tyre.

Armenët flamurin e Kosovës në fanellat e tyre e kanë paraqitur mbrapsht, yjet e Kosovës janë poshtë bashkë me hartë.

SHPËRNDAJE