(AIK-Presheva Jone)

 

 

Bashkëshortja e ish-kryeministrit dhe kryetarit të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Ramush Haradinja, Anita Haradinaj, të hënën ka lindur fëmijën e tretë, të cilin e kanë pagëzuar Trim.

Me rastin e kësaj lindjeje shumë urime nëpërmjet telefonit i janë dërguar Ramush Haradinajt në Hagë nga familjarët, miqtë dhe dashamirët. Haradinajn e kanë uruar edhe personeli mjekësor nga klinika ku kishte lindur bashkëshortja e tij.

Ndërkohë, vet Haradinaj ka uruar bashkëshorten dhe i ka dërguar asaj një buqetë lulesh.

SHPËRNDAJE