Anila Kalleshi, sot ne Universitetin e Bari-t te Italisë. Nga sot Anila jo vetem emër i njohur i dietologjisë shqiptare por edhe presidente e “Albanian Lifestyle Medicine Association” -ALMA për Ballkanin

 

Bari, 18 shtator  -Anila Kallesh, po qëndron ne nje udhetim zyrtar ne Bari e ftuar nga Universiteti i ketij qyteti italianë. Po sa na vjen nje lajm i ri nga Bari ku Anila Kalleshi zgjedhet presiednte e “Albanian Lifestyle Medicine Association”-ALMA (Jeta e stilit shendetesor shqiptar) për Ballkanin. Anila Kalleshi, ky emër i njohur i dietologjisë shqiptare duke mu vlerësuar lat misni i saj ju besu ky funskion i ri, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Shoqata ka shtrirje ne Amerike, Angli ne disa qendra evropaine dhe tash ne ballakn te cilet do ta drejtoj une” ka pohuar znj.Kalleshi për agjencine e lajmeve “Presheva jonë”.

Do perkujtuar se dite me pare, pikerisht më 4 korrik 2017 kësaj here në Hotel Schweizerhof në Luzern të Zvicrës u zhvillua ceremonia madheshtore e çmimeve Socrates ku Anila u vlerësua në këtë garë të bukur mes njerëzve që i kanë shpallur luftë mbipeshës me çmimin “The Name in Scienes”.

Anila Kalleshi, e cila prej 20 vitesh sfidon e vetme dhe mjaft e sigurtë këtë dukuri në vendin tonë, me sy të përlotur dhe triumfatore ndihet e vlerësuar nga Elita Botërore.

 

SHPËRNDAJE