Ne keto momente eshte duke u mbajtur mbledhja brenda strukturave te Alternatives per Ndryshim dhe sic mesojne burime te Agjencise se Lajmeve “Presheva Jone”, ata jane te gatshem qe te nguten para Partise per Veprim Demokratik ta prishin koalicionin dhe per kete me gjase po e marrin mbeshtetjen e strukturave…

 

Sic duket mosmarrveshjet mes Ardita Sinanit dhe Xhelal Mehmetit brenda PVD-se do ti kushtojne shume ketij subjektit pasi kete me se miri po e shfrytzon ALTERNATIVA…

 

Do te mbeteni te informuar…

SHPËRNDAJE