Bernë, 14 maj

 

Këngëtarja jonë mirënjohur Albana Azizi, ishte e ftuarA speciale  e Shoqates Multikulturore (MACH) në Bern të Zvicrës e drejtuar nga Paul Pretzer, kryetar, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”

 

Albana Azizi  për dy orë rresh ka kënaqur fëmjët nga e gjithë bota , këngët e së cilës  u pëlyqyen dhe u mirëpritën me duartroktije të gjata frenetike nga të pranishmit, ku në fund fëmije¨t patën rastin të vallëzuan bashkarisht me këngëtare tonë.   Albana, për  fëmijëve këndoi kengë për paqen, dashurinë dhe për Kosovën në gjuen Shqipe dhe Angleze. Ajo, në fund dhuroj shume kopje te Albumit të saj të fundit. (k.m)

SHPËRNDAJE