Shpëblimet, cdo fituesi, do t’ju ndaj secilit në dorë bukuroshja, fotomodelja jonë e njohur AGNESA VUTHAJ

Pra fituesit e këtij konkursi, që  i keni vetë në duar, duke pëlqyer fotot e maturantëve (shokëve e shoqeve) në FanPage të “Presheva Jonë”:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.383848305001457.104823.315057578547197&type=3

 

Në Preshevë, për dikë ende nuk kanë përfunduar mësimet, por për dikë po. Këta të fundit janë maturantët për të cilët veq ka filluar organizimi i ekksursioneve dhe e mbrëmjeve të maturave (me shpresë jo nëpër kafiqe e resturante, sikur deri më tash) ku të rinjt e të reja vec kanë filluar me ethet e pergatitjes së mbrëmjes së maturës, të veshin kostume apo fustne, të vejnë kravata versace apo fustan të gjatë princeshës britanike Kate Middleton apo kostume sikur pinci William për t’i ndarë bashkarisht momentet e fundit që ju kanë mbetur edhe pak ditë, e pastaj ju presin obligime të reja, studimet.

Për nderë të maturantëve Agjencia Informative Kombëtare “Presheva Jonë” si cdo vjet edhe tash ka menduar për ta…Redaksia nga sot shpall konkurs në zgjedhjen e fotografisë më të bukur (pra, fotogjeniu-ja e vitit 2012). Jo vetëm, kaq loja vazhdon..Ata të cilët shpallen më të bukurit, kupto fotogjenik , readaksia jonë do t’i shpërbleje, do t’i dërgoj gratis në ekskursionin e sivjem për pesë maturantë. Pra fituesit e këtij konkurrsi e keni ju vetë në duar pasi që vetë duke pëlqyer fotot e maturantëve (shokëve e shoqeve) në FanPage të “Presheva Jonë” ata që arrijnë më tepër LIKE do të fitojnë shpërblimin…

 

KLIKO MË POSHTË PËR T’I SHIKUAR FOTOT, PORTRETET E MATURANTËT NJË NGA NJË… 

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.383848305001457.104823.315057578547197&type=3

Ju do të vendosni se kush nga ju do të shkoj falas në Ekskursion….suksese ! Dhe mirupafshim në Durrës !

 

 

SHPËRNDAJE